torstai 25. syyskuuta 2008

Terveisia Kairosta. Maanantaiaamuna aikaisin tultiin Riitan kanssa ja pienien vastoinkaymisten jalkeen kaikki on mennyt mahtavasti. Vastoinkaymisiksi laskisin ainakin sen, etta kone Prahasta Kairoon oli melkein 2 tuntia myohassa, Riitan matkalaukku ei tullut Kairoon asti ja etta hotellivaraus oli peruuntunut :O No.. eka yo nukuttiin jonkunlaisessa sviitissa ja seuraavana paivana saatiin sama huone, jossa viimeksikin oltiin. Hotellin ainoa parvekkeellinen huone. Riitan matkalakku saapui tiistai-iltana, kiitos siita hotellinomistaja Hebballe.

Tiistai kaytettiin ympariston parempaan tutustumiseen ja shoppailuun.. ostin parit kengat ja pari laukkua. Illemmalla tutustuttiin yhteen Kairon harvoista puistoista; Al Azhar (muistaakseni). Puisto oli todella kaunis ja kuvattiin paljon. Taalta kaveltiin Khan el Khalilin basaariin, jossa olevaan hopeakauppaan vein hiomani kivet.. niista tulee sormuksia ja riipus. Mr. Khalid on varsin mukava kauppamies :)

Keskiviikkona vasta kaytiin ilmoittautumassa Suomen konsulaattiin tai lahetystoon or what ever. Kuultiin etelan rajalla tapahtuneesta kaappauksesta ja muistettiin, etta tallainen muodollisuus oli viela hoitamatta. Konsuli tms. tuli juttelemaan ja muisti meidat edellisesta kerrasta. Kovin moni ei siis vissiin kay siella ilmoittautumassa..? Keskiviikkona jatkettiin pienta shoppailua ja ostin yhden.. yllari yllari.. laukun ja parit housut. Kaytiin myos hakemassa Hebballe kukkia kiitokseksi laukun hoitamisesta. Illalla viela mentiin syomaan Dido's al Denteen, joka on paikallinen halpa pastapaikka. Iso vadillinen savulohikastiketta ja makarooonia ja kokis maksoi about 3 euroa.

Tanaan sitten mentiin Kairo Aquariumiin, joka oli suuren suuri pettymys. Muutama hassu fisu, siina se. Toisaalta.. siella oli luola, jossa oli lepakoita.. ja guanoa! Heh.. jatkoimme myos shoppailua, mutta aika visusti mentiin talla kertaa. Hetki sitten palasimme kaupunkireissulta, jolla kaytiin Hard Rock Cafessa kahvilla ja Nile Hiltonin Jazzup-baarissa kaltsilla. Nyt joku ukkeli norkoo tossa takana mua juttelemaan.... joten.. HeiJJp!

Ei kommentteja: