lauantai 28. kesäkuuta 2008

Järjestelyä
Olen koittanut sada korviksia johonkin järjestykseen ja homma on hyvässä alussa. Viime viikolla laitoin napilliset.. sellaiset tappikiinnitteiset epäaidot korvikset pieneen korkkitauluun nuppineuloilla roikkumaan ja taulun seinään. Hopeiset vastaavat roikkuu korvisläpysköissä oven päällä rautalangassa. Koukulliset on ollut sellaisessa Tiimarista ostetussa rautalankasydämessä, mutta siinä alkoi olla ahdasta. Nyt sitten ostin Tiimarista jälleen tässä näkyvän lankapallon, johon ripustin hopeiset koukkukorviset. Nyt taas mahtuu lisää korviksia :)


Eilen oli kiva ilta. Töitten jälkeen lähdettiin vauhdilla kohti Raumaa, jossa juhlittiin serkkuni Paulin valmistumista insinööriksi. Alana LVI. Tarjoilut oli runsaat ja namia, leikkejäkin leikittiin ilman suurempia kinasteluja ja yöllä päästiin kotiin näkemättä matkalla yhtään hirveä.. rapakiviä kylläkin :D Tiesittekö, että rapakivi on esim. englanniksi rapakivi-stone? *kikattaa*


Tänäiltana on rakkaan ystävättäreni Sarin juhlat, joihin pitäisi alkaa valmistautua ihan näinä hetkinä. Siispä.. moi ja palaillaan.
Ei kommentteja: