maanantai 16. kesäkuuta 2008

Viikonlopusta toipuneena


Olipa sitten vilkas viikonloppu. Perjantaina mentiin työkavereitten kanssa perinteiselle baarikierrokselle, johon onneksi liityin vasta iltakybältä. Jos olisin koko päivän kiertänyt mukana, olisin varmaan maannut seuraavan päivän sängyn pohjalla. Kova meno oli kuitenkin ja hauskaa oli. On se kumma miten tuo nuoriso jaksaa koko päivän bailata kun tällainen vanhus ryytyy jo muutamassa tunnissa. Miten se vanha kansa sanookaan: "Aika aikaansa kutakin."

Lauantaina oli sitten kummityttöni Essin isonsiskon Isan 3-vuotis synttärit, joihin lähdettiin jo aikaisin aamulla.. klo 10:30! Olo oli ..hmm.. mielenkiintoinen. Vedin pastilleja naamaan koko päivän, jottei lapset pyörtyisi ja kyllä sitten alkoikin helpottaa kun sai syödä kakkuja.. 4 eri sorttia! Sieltä päräytin nopeesti kotiin, nappasin seuraavan synttärilahjan kainaloon ja suuntasin isoveljeni luo syömään ja epävirallisille synttäreille. Ne ei kuulemma olleet mitkään synttäribileet vaan kunhan kutsui mut ja iskän vaimoineen syömään. Synttärithän oli sitten sunnuntaina. Kun kotiin pääsin, kävin vielä myytäviä koruja läpi siivoten ja hinnoitellen kun ajatuksena oli mennä kirpparille sunnuntaiaamuna aikaisin. Aamulla sitten kuitenkin satoi, joten jätettiin kirpparit väliin. Eilien päivän sain levätä ja toipua perjantain kemuista ja aamupäivä menikin nukkuessa. Kun sitten heräsin, kävin naapurikirpparilla ostoksilla ja baarissa kaffella. Ilta meni koruillessa ja niitä syntyikin muutama samantien. Toinen on tässä oleva kalkkiturkoosi-simpukkahärdelli ja toisen kuvaaminen epäonnistui, joten lisään sen ehkä myöhemmin.

Nyt tietää, että ne paukut menee päähän ja tulee heikko olo seuraavana päivänä.. vaikka ne paukut olis ilmaisia! Oppia ikä kaikki.. sanoo vanha kansa :D

1 kommentti:

Pirita kirjoitti...

Ihanan kesäinen ja raikas tuo koru!Railakkaasta viikonlopusta arkeen...:)
Voi kun oliskin kiva päästä välillä vapaalle. Hyviä vointeja!